Seniorennamiddag – 14 februari 2017

Gaston Van Woensel     Marc Van Praet

 

Voorzitter Gaston Van Woensel opende deze namiddag door iedereen hartelijk te verwelkomen. Hij gaf het woord aan consulent Marc Van Praet, die een korte bezinningstekst voorlas.

 

Herman Plasmans

 

 

Het was Herman Plasmans, seniorenconsulent die het eerste deel van de namiddag voor zijn rekening nam met een voordracht over “Verbindingen maken gelukkig”. Door een overzicht te geven en nadien dit overzicht punt voor punt te behandelen toonde Herman aan dat er verschillende verbindingen mogelijk zijn (GSM, Sociale Media, Telefoon, Internet ….) en dat deze vaak leiden tot een goed gevoel.

 

dsc_5844 Luc en Nicole - con la Farina

Na de pauzedrank was het de beurt aan het muzikale optreden van “con la farina” van Luc en Nicole, met meezingers op basis van de hoofddeksels die het duo meegebracht hadden, een muzikaal kwisje met de aanwezigen. Deze vertoning ging er zo heftig aan toe (voor zanger Luc althans) dat een korte pauze wel nodig was.

Luc en Nicole - con la Farina Luc en Nicole - con la Farina

dsc_5846

 

 

Een ideaal ogenblik om aan de aanwezige dames een bloemetje te overhandigen naar aanleiding van Sint-Valentijn.  Een speciaal woord van dank gaat naar bloemen Goossens uit de Lombaardstraat voor de sponsoring hiervan.

 

 

Luc en Nicole - con la Farina

Op de tonen van “you can leave your hat on” begon een heuse verkleedpartij. Een kort sfeerverslagje kan je hierna vinden : https://www.youtube.com/watch?v=Oy5nrOqvooY

dsc_5918

Traditioneel aan de vergadering is het worstenbrood en appelbol. Ook dit jaar werd de namiddag hiermee afgesloten.(JL)

Een fotoalbum kan je hier bekijken : https://goo.gl/photos/WAjAfL92zUcP8Lzb9