Seniorennamiddag – 10 oktober 2017

There’s some magic in the air …

De Seniorennamiddag op 10 oktober was er ééntje waar de magie vanaf spatte. De aanwezigheid van de Zandhovense magiër Nikolini Magic was daar de oorzaak van. Tijdens zijn act wist hij het publiek te boeien vanaf de eerste seconde.

DSC_5561 Maria Busschots

Het werd een interactieve show waar op geregelde tijdstippen een Chinese vrijwilliger uit het publiek hem mocht assisteren tijdens één van de acts.

Maria Vermeylen  DSC_5575

Tussen de twee delen van Nikolini’s optreden werd er een trouw lid van onze werking in de bloemetjes gezet. Voorzitter Gaston Van Woensel zette Marcel Buts, één van de pioniers uit onze Seniorenwerking in de bloemetjes.

Gaston Van Woensel & Marcel Buts Gaston Van Woensel & Marcel Buts

Gedurende 21 jaar was hij een trouwe medewerker en een seniorenafgevaardigde.

Ook kwam er een boeiende spreker onze senioren de nodige informatie brengen. Dr. Ir. Eric De Maerteleire is een autoriteit in de Dr. Ir. Eric De Maerteleiremedische wereld.
Als gewezen hoofd van het Stadslaboratorium van Gent en lid van de Hoge Gezondheidsraad kwam hij met kennis van zaken spreken over de voor- en nadelen van het gebruik van suikers en aanverwanten. Na zijn uitleg kregen de mensen in de zaal tijd voor een vragenronde, waarvan gretig werd gebruik gemaakt.

Zoals de traditie het wil werd deze seniorennamiddag afgesloten met een koffietafel.

DSC_5623

De foto’s van deze namiddag kan je bekijken op: https://photos.app.goo.gl/Pxf5uodyFuUgGDwD3

Wil je meer weten over Nicolini Magic, ga eens een kijkje nemen op : http://www.nikolinimagic.be/

Jullie kunnen nu alvast de volgende afspraak in de agenda noteren.
Op dinsdag 12 december 2017 komen José De Cauwer en de Boomse zanger Kurt Kraemer langs. De co-commentator van Michel Wuyts komt spreken over het wielerwereldje. Kurt Kraemer is na twintig jaar teruggekeerd in de Vlaamse showbizz. Hij komt met ons samen een leuk feestje bouwen. Het beginuur is zoals gebruikelijk halftwee ’s namiddags.